Ajankohtaista

19.6.2024

Tuoretielle Hiilijalanjälki lasketettu -merkki

Meillä Tuoretiellä tehdään aktiivisesti töitä raskaan liikenteen kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi. Vaikuttamisen painopistealueet jakautuvat kuljetussuunnitteluun, kuljettajien kouluttamiseen, kuljetuskaluston optimaalisiin mittoihin ja massoihin sekä kuljetuskaluston energian käyttöön ja lähteisiin.

Tuoretieltä Mikko Hahka ja Tiina Lintula ovat osallistuneet kevään 2024 aikana Keskuskauppakamarin järjestämään Ilmasto-ohjelmaan. Ilmasto-ohjelmassa olemme saaneet työkaluja Tuoretien hiilijalanjäljen laskentaan sekä opastusta aidosti vaikuttavien päästövähennystoimien tekemiseen.

Keskuskauppakamari (Finland Chamber of Commerce) on kesäkuussa 2024 myöntänyt Tuoretie Oy:lle Hiilijalanjälki laskettu -merkin. ✨ Laskenta on tehty vuoden 2023 päästöjen mukaisesti.

Hiilijalanjälki laskettu –merkki on Keskuskauppakamarin myöntämä tunnus, jolla yritys osoittaa laskeneensa GHG-protokollan mukaiset scope 1 ja 2 päästöt.

Tuoretie Oy on suomalainen elintarvikelogistiikan asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen elintarvikelogistiikan parhaat käytännöt, laajimmat yhteydet, sekä kuljetusten ja logistiikan tietovirtojen osaavimmat asiantuntijat. Toiminta-alueemme kattaa Suomen lisäksi koko maailman.